В Одесі спеціалісти Німеччини провели навчальний тренінг з питань посилення технічних можливостей у сфері цивільного захисту

НАЗАД
21 листопада 2016 15:44

Нещодавно в Одесі у рамках реалізації спільного Проекту МТД між ДСНС України, Держприкордонслужбою України та Федеральним управління із захисту населення та допомоги при катастрофах і стихійних лихах Федеративної Республіки Німеччина

Нещодавно в Одесі у рамках реалізації спільного Проекту МТД між ДСНС України, Держприкордонслужбою України та Федеральним управління із захисту населення та допомоги при катастрофах і стихійних лихах Федеративної Республіки Німеччина стосовно розширення технічних можливостей підрозділів у сфері радіаційного, хімічного та біологічного захисту пройшов навчальний тренінг.

Зокрема, тренінг проведено для представників Державної прикордонної служби України з питань використання обладнання - детекторів хімічних речовин, отриманих в рамках проекту.

Окрім офіцерів Адміністрації Державної прикордонної служби України, на тренінгу були присутні прикордонники  Східного регіонального управління, зокрема, Донецького, Краматорського, Луганського, Харківського та Сумського загонів, що служать в зоні АТО та на українсько-російському кордоні. Також у навчальному заході взяли участь  співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління ДПСУ, які несуть службу на адміністративній межі з ТОТ Криму.

Проект «Посилення можливостей України у сфері цивільного захисту» реалізовується у рамках Угоди між Урядом ФРН та КМУ про співробітництво у сфері біологічної та хімічної безпеки і ядерного/радіологічного захисту у рамках ініціативи Групи Семи «Глобальне партнерство проти розповсюдження зброї і матеріалів масового знищення».

 Після завершення тренінгу представники виконавця проекту ВВК відвідали Навчальний центр ДПСУ для ознайомлення з підготовкою персоналу з питань РХБЯ захисту. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси