В Одесі Сергій Дейнеко та Бріджит Брінк обговорили подальші напрямки співробітництва

НАЗАД
14 червня 2024 15:19

Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко і Надзвичайний та Повноважний Посол США в Україні Бріджит Брінк провели робочу зустріч в Одесі.

На ній обговорювалися спроможності Держприкордонслужби України в морському регіоні та основні напрямки подальшого співробітництва і взаємодії.

У ході візиту делегації присутній на заході начальник Регіонального управління Морської охорони відомства контр-адмірал Олег Костур презентував основні завдання, які виконують моряки-прикордонники в сучасних умовах, захищаючи морські рубежі України.

Окремо обговорено аспекти забезпечення Морською охороною ДПСУ безпекової складової Чорноморського коридору. Адже його функціонування вкрай важливе як для України, так і всесвітньої продовольчої програми.

У ході розмови Сергій Дейнеко подякував Уряду США за потужну та послідовну підтримку України.

«Ми щиро дякуємо Вам, Уряду та усьому народу США за ту дійсно безпрецедентну підтримку, допомогу та співпрацю, завдячуючи якій ми ще більш потужні в протистоянні військовій агресії росії та відстоюванні територіальної цілісності України», – зазначив Голова ДПСУ.

Бріджит Брінк висловила захоплення спроможностями і досягненнями українських прикордонників, їхньою мужністю та стійкістю. Вона зазначила про повну солідарність та підтримку народу України у боротьбі за незалежність.

Надзвичайний та Повноважний Посол США в Україні наголосила на продовженні необхідних заходів, аби допомога Україні від США надходила якнайшвидше.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси