(ВІДЕО) В Одесі серед поштових перевезень правоохоронці виявили партію сигарет та понад 2,3 тисячі літрів горілчаних виробів

НАЗАД
07 серпня 2018 10:57

У результаті санкціонованого обшуку в приміщенні однієї з логістичних компаній поштових перевезень у м. Одеса виявлено та вилучено майже 3000 пачок сигарет швейцарського виробництва без акцизних марок.

Учора в Одесі в рамках кримінального провадження, внесеного в ЄРДР за ст. 227 КК України «Умисне введення в обіг на ринку України (випуск на ринок України) небезпечної продукції», було виявлено партію тютюнових та горілчаних виробів.

Правопорушення виявлено в результаті реалізації інформації, здобутої оперативними підрозділами Південного регіонального управління  Держприкордонслужби України, та реалізовано під процесуальним керівництвом Котовської місцевої прокуратури.   

У результаті санкціонованого обшуку в приміщенні однієї з логістичних компаній поштових перевезень у м. Одеса виявлено та вилучено майже 3000 пачок сигарет швейцарського виробництва без акцизних марок. Крім того,  знайдено 2360 літрів горілчаних виробів, серед яких понад 1200 л спирту, більше 800 л коньяку та 350 л вина.

Попередня сума оцінки вилученого товару склала майже 370 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси