В Одесі проходять збори зі спеціальної підготовки з головними бухгалтерами – начальниками фінансово-економічних підрозділів органів Держприкордонслужби

НАЗАД
15 листопада 2018 08:41

Передусім на заході підбито підсумки роботи фінансово-економічних підрозділів за десять місяців поточного року та перевірено рівень професійних знань відповідного персоналу.

В ході зборів, які очолив директор Фінансово-економічного департаменту-головний бухгалтер Адміністрації Державної прикордонної служби полковник Олександр Орел, учасникам буде доведено основні принципові зміни та новації в нарахуванні грошового забезпечення, пенсійному забезпеченні, методології ведення бухгалтерського обліку бюджетних установ в умовах запровадження Міжнародних стандартів у державному секторі.

Серед запрошених спікерів - заступник директора – начальник управління бухгалтерського обліку та звітності Департаменту фінансово-облікової політики МВС Світлана Пасічник та начальник відділу методології бухгалтерського обліку Департаменту фінансово-облікової політики МВС Олеся Рошкович.

Світлана Пасічник ознайомила присутніх з основними положеннями Стратегії управління державними фінансами й Стратегії модернізації бухгалтерського обліку і фінансової звітності та шляхами їх реалізації в системі МВС.

Під час свого виступу Олеся Рошкович довела основні положення застосування у практичній діяльності розпорядників бюджетних коштів системи МВС окремих рішень, прийнятих на засіданнях Методологічної ради з бухгалтерського обліку при МВС.

Разом з тим представники Міністерства внутрішніх справ України довели вимоги щодо здійснення попередньої оплати та механізм визначення справедливої та ліквідаційної вартості активів тощо.

Також учасники обговорюватимуть проблемні питання, що виникають у службовій діяльності та дискутуватимуть щодо їх вирішення. У заключній частині керівництвом Фінансово-економічного департаменту прикордонного відомства буде поставлено завдання по закриттю поточного бюджетного року та на 2019 рік.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси