В Одесі охоронці кордону першими зустріли круїзний лайнер «Європа 2»

НАЗАД
12 травня 2016 13:48

Сьогодні вночі вперше за туристичний сезон до Одеського морського порту завітав круїзний лайнер «Європа 2» під прапором Мальти.

Сьогодні вночі вперше за туристичний сезон до Одеського морського порту завітав круїзний лайнер «Європа 2» під прапором Мальти.

Першими, хто привітав іноземних туристів на українській землі, були прикордонники Одеського загону. На борту знаходилось понад 640 пасажирів, приблизно половина з них обслуговуючий персонал. Охоронці кордону здійснили перевірку документів пасажирів та огляд судна.  Сторонніх осіб, предметів та матеріалів, заборонених до ввозу в Україну не виявлено.

Варто додати, що лайнер «Європа 2» неодноразово заходив в Одесу. Але цього року він здійснює перший чорноморський круїз. У Південній Пальмірі гості пробудуть тільки один день, де на них очікує цікава та насичена програма.

На зворотному шляху прикордонники здійснять оформлення на вибування з нашої країни гостей, які за маршрутом попрямують в свою подальшу подорож – в порт до Стамбулу. 

Крім того, відмітимо, що напередодні туристичного сезону прикордонники Одеси провели ряд заходів для зустрічі гостей Південної Пальміри. Зазначимо, що в минулому році за три місяці літа охоронці кордону в пунктах пропуску аеропорт «Одеса» та морський торгівельний порт «Одеса» оформили через державний кордон України більше 255 тисяч осіб.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси