В Навчальному центрі прикордонного відомства військовослужбовці вчилися використовувати ПТРК «Фагот»

НАЗАД
13 лютого 2016 15:08

В Державній прикордонній службі України здійснюється комплекс заходів направлений на системну підготовку персоналу відомства. В тому числі, зважаючи на ситуацію, яка склалася на сході України, здійснюється

В Державній прикордонній службі України здійснюється комплекс заходів направлений на системну підготовку персоналу відомства. В тому числі, зважаючи на ситуацію, яка склалася на сході України, здійснюється набуття військовослужбовцями практичних навичок володіння зброєю та технікою.

Черговий курс з підготовки операторів протитанкового керованого ракетного комплексу (ПТРК) «Фагот» завершився в Навчальному центрі Держприкордонслужби імені генерал-майора Ігоря Момота. До навчання залучався персонал структурних підрозділів органів охорони державного кордону зі всіх регіонів України.

На базі навчального закладу військовослужбовці вчилися підготовці ПТРК «Фагот» до бойового застосування, а також практично відпрацювали   ряд вправ на електронному тренажері. За цей час кожен прикордонник здійснив близько 500 електронних пусків в різних змодельованих ситуаціях.

Основною метою даних курсів було набуття прикордонниками навичок в застосуванні зазначеного виду зброї та підготовки персоналу відомства до виконання бойових завдань по захисту суверенітету та територіальної цілісності нашої держави.

По завершенню навчання кожен військовослужбовець здавав іспити, за результатом яких отримував відповідне свідоцтво.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси