В Національній академії Держприкордонслужби відбулася науково-практична конференція з кінологічного забезпечення

НАЗАД
26 листопада 2016 12:37

В Хмельницьку в вищому навчальному закладі Державної прикордонної служби України відбулась науково-практична конференція за темою «Теорія та практика кінологічного забезпечення оперативно-службової діяльності щодо протидії і профілактики злочинів та адмін

Цього тижня в Хмельницьку в вищому навчальному закладі Державної прикордонної служби України відбулась науково-практична конференція за темою «Теорія та практика кінологічного забезпечення оперативно-службової діяльності щодо протидії і профілактики злочинів та адміністративних правопорушень». Під час конференції її учасники узагальнили й оприлюднили результати наукових досліджень у галузі кінології.

Науково-практична конференція була організована кафедрою кінології Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, яка до речі, є єдиною кафедрою в Україні, що здійснює підготовку фахівців за професійним спрямуванням «офіцер кінологічної служби».

Участь у заході взяли представники кінологічної служби Адміністрації Державної прикордонної служби, регіональних управлінь прикордонного відомства, Національної поліції, Служби безпеки України, Нацгвардії України, Збройних сил України, Державної фіскальної служби, Державної кримінально-виконавчої служби України та інших силових і правоохоронних структур нашої держави, а також представники кінологічних громадських організацій.

У ході конференції учасники обговорили результати своїх наукових досліджень з питань кінології силових відомств, обмінялися досвідом та передовими методиками в галузі, а також підготували рекомендації для подальших шляхів вирішення проблемних питань.

Конференція була результативною, свідченням чого була велика кількість бажаючих виступити з доповідями по теорії та практиці кінологічного забезпечення оперативно-службової діяльності з протидії і профілактики злочинів та адміністративних правопорушень.

Конференція проходила у формі пленарного та секційних засідань, які пройшли на високому науково-теоретичному рівні, в дусі дискусій та великим зацікавленням до піднятих питань. Завершився захід ухваленням резолюції та підбиттям підсумків.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси