В Національній академії Держприкордонслужби відбулась церемонія вручення погонів курсантам першого курсу набору 2016 року

НАЗАД
14 серпня 2016 14:42

Сьогодні відбулась урочиста церемонія вручення курсантських погонів першокурсникам Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

Сьогодні відбулась урочиста церемонія вручення курсантських погонів першокурсникам Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

Подія відбувалася на території Центру забезпечення навчального процесу вищого прикордонного закладу, де зараз першокурсники проходять початкову військово-професійну підготовку.

Відкрив урочистий захід тимчасово виконуючий обов’язки ректора Академії полковник Віталій Веретільник, який від імені Голови Державної прикордонної служби України генерал-полковника Віктора Назаренка, вченої ради керівництва вищого навчального закладу сердечно привітав колишніх абітурієнтів та їхніх батьків з успішним складанням вступних екзаменів та зарахуванням на перший курс до єдиного в Україні вищого навчального закладу прикордонного відомства.

У своїй промові Віталій Веретільник закликав всіх присутніх хвилиною мовчання пом’янути та схилити голови перед пам’яттю Героїв-прикордонників, які заради майбутнього народу України, її цілісності і незалежності віддали своє життя.

Персоналом Академії було покладено квіти до «Меморіалу Павла Дияка», який героїчно загинув під час виконання завдань з захисту територіальної цілісності нашої Батьківщини в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

Благословив курсантів на добрі діла та чесну самовіддану службу народові України Високопреосвященійший Антоній Митрополит Хмельницький і Камянець-Подільський Української православної церкви.

Загалом, церемонія вручення погонів молодим прикордонникам пройшла у піднесений, урочистій обстановці.

Завершилась церемонія вручення погон урочистим маршем молодого поповнення Держприкордонслужби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси