В Національній академії Держприкордонслужби триває вступна кампанія 2021 року

НАЗАД
05 липня 2021 13:16

В Національній академії Державної прикордонної служби України тривають заходи конкурсного відбору вступної кампанії 2021 року для абітурієнтів з-поміж цивільної молоді.

Наразі абітурієнти, відповідно до графіка, проходять етапи реєстрації, медичного огляду та професійно-психологічного обстеження. Також, кожного дня, для роз’яснення аспектів відбору та інших організаційних питань, проводяться зустрічі керівництва академії та членів приймальної комісії з батьками майбутніх курсантів.

09 липня на всіх абітурієнтів чекає загальна перевірка рівня фізичної підготовленості, що проводитиметься на Польовому центрі забезпечення навчального процесу академії. А вже наступного дня будуть оприлюднені рейтингові списки, із зазначенням осіб, рекомендованих до зарахування.

Бажаємо майбутнім курсантам-прикордонникам наснаги та рішучості пройти всі етапи відбору, а наприкінці липня одягнути військовий однострій та влитись у дружню академічну родину.

Додамо, що інформацію щодо умов вступу можна знайти на офіційному сайті Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б.Хмельницького, а з особистими повідомленнями ви можете звернутись через сторінки академії у соціальних мережах Фейсбук та Інстаграм за посиланнями:

https://nadpsu.edu.ua/

https://www.facebook.com/nadpsu

https://www.instagram.com/nadpsu

Також для зручності та оперативності комунікації створений Телеграм-чат за посиланням – https://t.me/joinchat/WRAQAeWr-uHmeKy.

Крім того, абітурієнти можуть звернутися до приймальної комісії за телефоном 097-251-51-14.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси