(ВІДЕО) В «Майорському» прикордонники виявили парфуми на 100 тисяч гривень

НАЗАД
06 лютого 2017 16:36

Сьогодні в контрольному пункті в`їзду-виїзду «Майорське» прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками фіскальної служби запобігли спробі незаконного переміщення через лінію розмежування товарів народного споживання більш ніж на 100 тисяч гри

Сьогодні в контрольному пункті в`їзду-виїзду «Майорське» прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками фіскальної служби запобігли спробі незаконного переміщення через лінію розмежування товарів народного споживання більш ніж на 100 тисяч гривень.

Оглядаючи автомобіль «Опель» під керуванням громадянки України, яка прямувала до Горлівки, прикордонний наряд за допомогою спеціальних засобів виявив тайники з товарами. Зокрема, в салоні та конструктивних особливостях авто знаходилася велика кількість парфумів, які були приховані під сидіннями та в паливному транспортного засобу.

Попередня вартість товару сягає близько 105 тисяч гривень. В даний час порушницю та знахідку передано працівникам фіскальної служби для прийняття правового рішення. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси