В Маріупольському загоні морської охорони триває підготовки водолазів

НАЗАД
06 липня 2016 12:57

Після завершення теоретичних занять та практичних вправ в басейні бійці відділу спеціальних дій на воді Маріупольського загону морської охорони приступили до практичних занять в акваторії Азовського моря

Як раніше повідомлялось, 25 червня стартував пілотний проект підготовки водолазів морської охорони. Зокрема, до морського підрозділу прикордонного відомства прибула група волонтерів з водолазної справи, які при підтримці волонтерської формації «People's Project», протягом двох тижнів вчать водолазів-прикордонників діям на воді.

Після завершення теоретичних занять та практичних вправ в басейні бійці відділу спеціальних дій на воді Маріупольського загону морської охорони приступили до практичних занять в акваторії Азовського моря.

Прикордонники удосконалюють навички, які дозволять в подальшому самостійно планувати та виконувати задачі високого рівня складності.

Сьогодні водолази відпрацьовували рятувальні роботи, надавали першу медичну допомогу на воді, а після того як непритомного постраждалого витягували на берег, вчилися правильно його реанімувати.

На завершальному етапі будуть проведені заняття з основ протидиверсійної охорони.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси