В Маріупольському загоні морської охорони розпочався проект підготовки водолазів морської охорони

НАЗАД
01 липня 2016 10:49

Нещодавно до Маріупольського загону морської охорони прибула група небайдужих волонтерів, які підвищуватимуть кваліфікацію прикордонників у водолазній справі

Нещодавно до Маріупольського загону морської охорони прибула група небайдужих волонтерів, які підвищуватимуть  кваліфікацію прикордонників у водолазній справі. Військові та цивільні водолази, спортсмени-підводники, при підтримці волонтерської формації "People's Project" протягом двох тижнів навчатимуть військовослужбовців відділу спеціальних дій на воді.

Заняття проводитимуться на території Маріупольського загону морської охорони, у прилеглій акваторії Азовського моря та у плавальному басейні.

Група інструкторів працювала над цим проектом протягом декількох місяців. Навчальний курс спроектовано таким чином, щоб за короткий термін, використовуючи оптимальну інтенсивність занять та навантажень дати прикордонникам міцний базис із знань та умінь, який дозволить в подальшому самостійно планувати та виконувати задачі високого рівня складності.

Функціонально курс розбитий на три блоки. Перший - акватлон. Це базовий курс. Акватлон являє собою спортивну дисципліну, суттю якої є підводний поєдинок суперників, на затримці дихання або з використанням водолазного спорядження.

Далі із морськими прикордонниками проведуть теоретичні та практичні заняття з організаціі роботи водолазної станції, виконання водолазних робіт.

На завершальному етапі будуть проведені заняття з основ протидиверсійної охорони. Під час практичних занять у морі, прикордонники - водолази отримають навички орієнтування за допомогою підводної навігаційної панелі, ходіння на ластах по азимуту на швидкість з утриманням глибини.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси