В Маріуполі на місці будівництва каплички заклали капсулу з Благословенною грамотою

НАЗАД
21 листопада 2021 13:38

До заходів долучилися представники духовенства, органів місцевого самоврядування, силових структур, а також ветерани та члени сімей прикордонників.

З нагоди початку будівництва каплички на честь Святого Юрія Переможця Православної Церкви України на території Донецького прикордонного загону проведено урочисті заходи з освячення Хреста та закладання капсули з Благословенною грамотою у фундамент майбутньої каплички.

Високопреосвященнійший Митрополит Донецький та Маріупольський Сергій і військовий капелан протоієрей Храму Святого Петра Могили Роман провели молебень, освячення Хреста та підписали спільно з начальником Донецького прикордонного загону полковником Валерієм Падителем Благословенну грамоту.

За традицією, під час будівництва храму в його фундамент закладається капсула з Благословенною грамотою, щоб зберегти пам'ять для нащадків, тож до цього історичного дійства долучилися Голова Маріупольської районної державної адміністрації Наталія Букрєєва, заступник Командувача Об'єднаних сил і засобів ДПСУ полковник Андрій Тишкевич та інші поважні гості.

«Люди в щасливі чи важкі часи завжди звертались до Бога. Бажаю, щоб у прикордонників Донецького прикордонного загону були лише щасливі моменти», - зазначила Наталія Букрєєва.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси