В Криму завадили вилову значної кількості риби

НАЗАД
17 лютого 2014 09:47

Прикордонники відділу «Ялта» Сімферопольського загону затримали трьох українців на маломірному плавзасобі. Ще одному порушенню, пов’язаному з виловом риби завадили на ділянці

Напередодні вихідних прикордонники відділу «Ялта» Сімферопольського загону затримали трьох українців на маломірному плавзасобі. Інформацію про порушників охоронці кордону отримали завчасно та поінформували представників рибоохорони.

Чоловіків виявили на березі моря в районі населеного пункту Масандра. У ході огляду їх човна були знайдені 5 сіток та риба, серед якої й та, що занесена до Червоної книги. На затриманих складено адміністративні протоколи та встановлюється оцінка завданої шкоди.

Ще одному порушенню, пов’язаному з виловом риби завадили на ділянці відділу «Керч». 2 українців на човнах затримали співробітники прикордонного підрозділу, МВС та рибоохорони. У результаті огляду в човнах було виявлено майже 19 кілометрів сіток та 4,59 тонни риби, зокрема пеленгас, судак, камбала, осетер.

Наразі триває з'ясування всіх обставин правопорушення, а попередня сума збитків може сягнути близько 3 мільйонів гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси