В Криму нападники почали нищити прикордонні пости, які відслідковують надводну обстановку

НАЗАД
08 березня 2014 16:10

Російські екстремісти здійснили напад на радіотехнічний пост «Севастополь», за допомогою якого відслідковується надводна обстановка.

Сьогодні російські екстремісти здійснили напад на радіотехнічний пост «Севастополь», за допомогою якого відслідковується надводна обстановка. Нападники у військовому та цивільному одязі з озброєння під час штурму виламали вхідні двері та увірвалися до будівлі. Вони демонтували блоки радіотехнічного обладнання та знешкодили кабелі зв’язку.

До цього російські військові своїми технічними засобами подавляли радіолокаційне спостереження на пункті технічного спостереження «Мис - Фонарь».

На сьогоднішній день спеціально екіпірованими спецназівцями Росії та представниками «самооборони Криму» продовжують блокуватися 11 об’єктів Державної прикордонної служби України. Серед них: управління Азово-Чорноморського регіонального управління, Сімферопольський загін, відділи прикордонної служби «Керч», «Євпаторія», «Сімферополь», «Щолкіно», «Феодосія» та «Севастополь», Керченський та Севастопольський загони морської охорони, паромна переправа «Крим».

Проте персонал Державної прикордонної служби України в Криму  в умовах колосального морально-психологічного тиску з боку представників спецслужб РФ, залякувань, шантажу продовжує виконувати визначені завдання. Українські прикордонники вірні Присязі та українському народу. Вони не залишають свої підрозділи та не передають агресорам систему управління кордоном України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси