В КПВВ «Мар’їнка» вводився режим «Червоний» для знешкодження вибухового пристрою

НАЗАД
13 листопада 2018 14:26

За рішенням командувача Об’єднаних сил, з метою забезпечення безпеки громадян, що слідують в межах дорожнього коридору Донецьк-Курахове, було введено режим «Червоний».

Сьогодні, близько 11.00, прикордонникам Краматорського загону, що діють у складі Об’єднаних сил, від осіб, що слідували з тимчасово окупованої території України стало відомо, що в так званій «сірій зоні» за блок-постом першого оборонного рубежу на узбіччі дороги знаходиться предмет, можливо вибухонебезпечний. Патруль моніторингової місії ОБСЄ підтвердив цю інформацію – дійсно, на відстані100 метрів від контрольного посту «Мар’їнка», біля місця накопичення та очікування громадян знаходиться нерозірвана артилерійська міна. Прикордонники негайно перевели всіх громадян, що очікували на автобус перед блок-постом в укриття. При цьому місце виявлення небезпечного предмета було ізольовано та поінформовано групу розмінування СЦКК.

За рішенням командувача Об’єднаних сил, з метою забезпечення безпеки громадян, що слідують в межах дорожнього коридору Донецьк-Курахове, було введено режим «Червоний». На мінімально необхідний для розмінування час було припинено рух через лінію зіткнення.

Група розмінування ліквідувала залишки вибухового пристрою шляхом його підриву на місці, небезпеку ліквідовано. З 12.00 пропуск осіб та транспортних засобів в КПВВ «Мар’їнка» відновлено.

Держприкордонслужба звертається до громадян з проханням бути уважними при перетині лінії зіткнення та повідомляти підрозділи зі складу Об’єднаних сил про всі підозрілі предмети, що можуть завдати шкоду життю та здоров’ю людей.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси