В контрольному пункті «Зайцеве» виявили понад 250 тисяч гривень, сигарети та підроблене свідоцтво на «Хонду»

НАЗАД
06 сiчня 2016 09:49

Вчора в контрольному пункті в'їзду-виїзду «Зайцеве», що на лінії розмежування в Донецькій області прикордонники Краматорського

Вчора в контрольному пункті в'їзду-виїзду «Зайцеве», що на лінії розмежування в Донецькій області прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили кошти, тютюнові вироби та підроблені документи. Всі знахідки везли на тимчасово непідконтрольну територію.

Зокрема, в контрольному пункті був зупинений громадянин України, який рухався автомобілем «Мерседес». У ході перевірки у нього знайшли 270 тисяч гривень та 35 банківських карток, які знаходилися в спеціальному пошитому поясі. Для з'ясування всіх обставин чоловіка разом з коштами передали представникам фіскальної служби.

1800 пачок сигарет «Парламент» на суму майже 45 тисяч гривень знайшли в автомобілі «Фольцваген Пассат». Ним в Луганськ рухався наш співвітчизник. Оглядаючи автівку прикордонники та митники виявили тютюнові вироби в конструктивних особливостях автомобіля. Зі слів громадянина, сигарети він придбав з метою реалізації та отримання прибутку.

Крім того, в автомобілі «Деу», яким українець прямував на непідконтрольну територію, було знайдене підроблене свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу «Хонда» української реєстрації. По даному факту поінформовано Артемівський відділ поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси