В Києві прикордонники долучилися до інтерактивного заходу «Місто професій» для дітей та молоді

НАЗАД
06 жовтня 2018 13:30

Державна прикордонна служба України у взаємодії з іншими правоохоронними органами та низкою громадських організацій активно проводять заходи з патріотичного виховання молоді, профорієнтаційної роботи та популяризації прикордонного відомства у суспільстві.

6  жовтня у Києві на території парку імені Тараса Шевченка співробітники правоохоронних органів України, в тому числі підрозділи Державної прикордонної служби України, у взаємодії з Міжнародним рейтинговим журналом «Community» долучилися до профорієнтаційного інтерактивного заходу «Місто професій» серед дітей та молоді.

Даний проект направлений дати можливість дітям спробувати себе у різних професіях. При цьому кожна дитина при вході отримувала паспорт, карту представлених професій, та мала можливість «влаштуватись на роботу».

Прикордонне відомство забезпечило участь спецпризначенців 10 окремого загону оперативного реагування «ДОЗОР» та прикордонників Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ», які опікуються безпекою в столичних аеропортах, а також представників Окремого  регіонального центру комплектування  Державної  прикордонної служби  України.

Охоронці кордону залюбки ділилися з дітьми та молоддю інформацією про те, чим займаються прикордонники та роз’яснювали важливість професії прикордонника, аби вони краще формували уявлення про Держприкордонслужбу.

Серед учасників заходу розповсюджувалася друкованої інформаційна продукція. Спецпризначенці продемонстрували свою роботу, техніку та обмундирування зі спецзасобами, які використовують під час виконання завдань. Крім того, прикордонні інспектори розгорнули робочі місця, де молодь могла побачити процес здійснення прикордонного контролю в пунктах пропуску авіаційного сполучення. Звісно не обійшлося і без чотирилапих охоронців кордону, які разом з інспекторами-кінологами продемонстрували свої вміння в пошуку заборонених предметів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси