В Кінологічному навчальному центрі Держприкордонслужби відбулися урочисті заходи з нагоди закриття Всеукраїнського вишколу «Джура-прикордонник»

НАЗАД
18 серпня 2018 14:16

На завершення Вишколу юних прикордонників привітав своїм творчим виступом Академічний ансамбль пісні і танцю України Державної прикордонної служби України.

Всеукраїнський вишкіл «Джура-прикордонник» спрямований на проведення профорієнтаційної роботи  з молоддю, національно-патріотичного їх виховання, формуванні високих моральних цінностей на прикладі кращих бойових традицій охоронців кордону Української держави.

Протягом десятиденного Вишколу юні патріоти ознайомились з Кінологічним навчальним центром та відділом «Рава-Руська» Львівського прикордонного загону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Джури отримали практичні навички зі слідознавства, дій прикордонників з пошуку правопорушників, топографічного орієнтування, кінологічної служби, тактичної медицини стрільби з бойової зброї.

Прикордонники продемонстрували підліткам техніку та озброєння, що перебуває на озброєнні Державної прикордонної служби України, а також рівень підготовки своїх чотирилапих помічників з виявлення наркотичних засобів, зброї, вибухівки, пошуку та затриманні правопорушників.

У військово-патріотичному вишколі взяли участь 431 учасник з 54 прикордонних районів 18 областей України.

В урочистому закритті брали участь Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, Начальник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України генерал-майор Володимир Єгоров, представники Адміністрації Державної прикордонної служби України, Міністерства молоді спорту України, Львівської обласної державної адміністрації.

Кожен з учасників отримав нагороди від  Державної прикордонної служби України, Міністерства молоді та спорту України, Львівської обласної державної адміністрації. Кращі рої та переможці в спортивних змаганнях отримали цінні подарунки.

На завершення Вишколу юних прикордонників привітав своїм творчим виступом Академічний ансамбль пісні і танцю України Державної прикордонної служби України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси