В Кароліно-Бугазі урочисто відкрили капличку

НАЗАД
05 жовтня 2021 11:24

Учора, 4 жовтня, на відділі прикордонної служби «Кароліно-Бугаз» Одеського загону відбулась по справжньому історична та знакова подія.

Цього дня на території військового містечка відбулися урочистості з нагоди відкриття та освячення новозбудованої каплиці.

Чин освячення проводили митрополит Переяславо-Вишневський Високопреосвященний Олександр (Драбинко) та керуючий Одесько-Балтською єпархією Преосвященний єпископ Афанасій у співслужінні духовенства. До спільної молитви з нагоди відкриття святині долучилися голова Кароліно-Бугазької ОТГ Андрій Афанасенко, керівництво прикордонного загону та персонал відділу.

«Щойно ми звершили освячення цього невеликого, але гарного храму, і тепер це місце ознаменоване як святе, до якого линитимуть з духовними потребами військовослужбовці цього відділу та члени їх сімей і зможуть у будь-який час причаститись молитвою, дякувати Всевишньому та звеличувати його молитвами»,- сказав керуючий Одесько-Балтською єпархією Преосвященний єпископ Афанасій

З нагоди свята відкриття новозбудованої каплички Високопреосвященний Олександр подарував ікону Святих Іллі Муромського, преподобного Амфілохія Почаївського, мученика Воніфатія, та закликав усіх присутніх берегти святиню, звертатися до Бога не тільки в скрутні миті, а й у хвилини радості.

Наприкінці заходу Андрій Афанасенко вручив персоналу відділу священну книгу християнства – Біблію, аби слово Боже завжди вірно та міцно вело прикордонників по шляху служінню Батьківщини.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси