В Ізмаїльському навчально-тренувальному загоні морської охорони закінчився курс навчання з підвищення кваліфікації, який проводили румунські колеги

НАЗАД
06 листопада 2015 12:54

Вчора у Ізмаїльському навчально-тренувальному загоні морської охорони пройшли практичні заняття в рамках курсу з підвищення кваліфікації «Тактик

Вчора у Ізмаїльському навчально-тренувальному загоні морської охорони пройшли практичні заняття в рамках курсу з підвищення кваліфікації «Тактика дій оглядових груп кораблів (катерів)» на базі  Ізмаїльської корабельно-катерної групи Одеського загону морської охорони. По суті це стало завершальною стадією навчання, що проводили фахівці Центру підготовки персоналу з навігації Берегової охорони Прикордонної поліції Румунії. До цього наші моряки-прикордонники в продовж тижня проходили теоретичні заняття у стінах навчального закладу. Свою фахову майстерність підвищили прикордонники з Ізмаїльського навчально-тренувального, Одеського та Маріупольського загонів морської охорони.

Даний курс став можливим за підтримки Міжнародної організації з міграції в рамках реалізації проекту міжнародно-технічної допомоги «Удосконалення управління діяльністю відділів прикордонної служби».

Нагадаємо, що у вересні цього року між Навчально-тренувальним загоном морської охорони Державної прикордонної служби України та Центром підготовки персоналу з навігації Берегової охорони Прикордонної поліції Румунії, за участю експерта МОМ ,було підписано План спільного навчання на 2015-2016 роки, а сьогодні його вже переведено у практичну площину. У наступному році, в рамках вищевказаного плану, вже наші викладачі від Ізмаїльського навчально-тренувального загону морської охорони будуть проводити заняття з румунськими прикордонниками.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси