В Ізмаїлі стартував Всеукраїнський вишкіл «Джура-Прикордонник»

НАЗАД
24 червня 2019 09:56

На території Ізмаїльського прикордонного загону та Навчального центру морської охорони відбулись урочистості, присвячені Всеукраїнському вишколу «Джура-Прикордонник».

Урочистим маршем майже 500 юних патріотів розпочалась учора церемонія відкриття заходу. Після привітальних виступів організаторів, сотники отримали бойові прапори із назвою своєї сотні. Потім майже півтисячі учасників гри виконали Гімн України, під час якого були підняті Державний Прапор України, прапор Державної прикордонної служби та «Джури-Прикордонника».

Родзинкою відкриття став показовий виступ морського прикордонного спецназу - відділу спеціальних дій на воді «Дозор-М». Після офіційної частини, учнів перевезли до морвокзалу на набережну річки Дунай. Там моряки-прикордонники продемонстрували свою майстерність по висадці та встановленню контролю над захопленим судном. Незважаючи на збройний опір ворожої диверсійно-розвідувальної групи, що намагалась незаконно потрапити до суміжної держави, спецпідрозділ блискавично впорався із поставленою задачею. Також морські прикордонники організували екскурсію по бойовим кораблям та катерам Морської охорони, що були пришвартовані до причальної стінки.

Попереду на учасників всеукраїнської військово-патріотичної гри чекатиме тиждень навчань та змагань, де вони набуватимуть нових знань про прикордонне відомство та Україну. Сам вишкіл проходитиме в містах Ізмаїл, Болград та у селі Приморське (Кілійського району).

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси