В Ізмаїлі прикордонники вибороли призові місця в чемпіонаті міста з легкої атлетики

НАЗАД
14 березня 2021 11:25

Вчора прикордонники Ізмаїльського загону взяли участь у IV традиційному відкритому чемпіонаті міста Ізмаїл з легкої атлетики.

Присвячений цей забіг березневим святам – Дню боротьби за права жінок та міжнародний мир, а також Дню народження Тараса Шевченка. Усього у чемпіонаті взяли участь майже 100 учасників, серед яких 13 прикордонників.

Спортсмени мали три дистанції на вибір – 3, 6 та 15 км. У цей день всім учасникам забігів заважала дощова погода, до того ж охоронці державного кордону долали дистанції у військовому однострої. Варто зазначити, що у забігу також взяли участь 3 курсанти Національної академії Держприкордонслужби, котрі прибули на стажування до Ізмаїльського загону.

За результатами запеклої боротьби курсант прикордонного вишу Микола Нізовець посів 2-ге місце у забігу на 3 км, а у своїх вікових групах на дистанції 15 км 3-ті місця посіли молодший лейтенант Ярослав Білинський та сержант Тетяна Бичкова.

Ізмаїльський загін приділяє значну увагу фізичній підготовці прикордонників, адже охоронець кордону має бути фізично загартований та витривалий.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси