В Ізмаїлі прикордонники строкової служби розпочали навчання за живучість корабля та порятунку людського життя на воді

НАЗАД
20 липня 2016 09:23

Учора, в рамках спеціальної підготовки військовослужбовців строкової служби, з курсантами Ізмаїльського навчально-тренувального загону розпочалися практичні заняття з боротьби за живучість надводного корабля (судна), порятунку людського життя на воді та в

Учора, в рамках спеціальної підготовки військовослужбовців строкової служби, з курсантами Ізмаїльського навчально-тренувального загону розпочалися практичні заняття з боротьби за живучість надводного корабля (судна), порятунку людського життя на воді та відпрацювання питань морської практики. Дані навчання триватимуть до кінця поточного місяця.

Практичні навчання розпочалися на базі судна-тренажера «Новий Донбас», де кожен із строковиків на практиці відпрацює питання боротьби з пожежею на судні, навчиться використовувати як індивідуальні так і колективні засоби рятування на воді. Також опанує спуск на воду рятувальних шлюпок та плотів, запуск їх двигунів та стрибки у воду із рятувальними засобами.

Зазначимо, що у навчальній сфері Ізмаїльський навчально-тренувальний загін уже тривалий час співпрацює з товариством «Українське дунайське пароплавство», якому належить судно-тренажер. За оцінками фахівців «Новий Донбас» має найкращу навчальну базу в Україні та обладнане басейном для відпрацювання порятунку людей на воді, необхідними тренажерами, різними видами рятувальних та протипожежних засобів тощо.

Загалом військовослужбовці строкової служби, які нещодавно склали присягу на вірність українському народові, проходитимуть підготовку на базі Ізмаїльського навчально-тренувального загону протягом трьох місяців. А по завершенню – будуть нести службу в Одеському загоні морської охорони та охоронятимуть морські рубежі нашої Батьківщини.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси