В ході спільних заходів прикордонники України та Румунії затримали 3 українців та 6 ящиків сигарет

НАЗАД
09 липня 2017 11:32

В рамках спільної спеціальної операції «Кордон-2017» співробітники Державної прикордонної служби України із взаємодіючими органами та країнами, що межують з Україною, проводять активні заходи, спрямовані на недопущення правопорушень на кордоні, в тому чи

В рамках спільної спеціальної операції «Кордон-2017» співробітники Державної прикордонної служби України із взаємодіючими органами та країнами, що межують з Україною,  проводять активні заходи, спрямовані на недопущення правопорушень на кордоні, в тому числі - переміщення через кордон контрабандних товарів.

Так, сьогодні вночі прикордонники Чернівецького загону спільно прикордонниками Румунії завадили черговій спробі незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів.

Інформацію про спостереження на території України руху групи осіб прикордонникам відділу «Черепківка» надали румунські колеги. Вже невдовзі прикордонний  наряд  виявив на контрольно-слідовій смузі доріжку слідів групи осіб та пролаз у загороджувальному паркані.

В подальшому в ході спільних пошукових заходів на даному напрямку прикордонниками двох країн затримано 3 громадян України та виявлено 6 пакунків сигарет. На затриманих складено протоколи за ст.204-1 КУпАП, справи скеровано до суду. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси