В ході прикордонного контролю у пунктах пропуску прикордонники виявили 8 правопорушників

НАЗАД
17 серпня 2016 13:46

Під час заходів прикордонного контролю протягом доби прикордонники виявили 8 правопорушників як українського, так і міжнародного законодавства.

Під час заходів прикордонного контролю протягом доби прикордонники виявили 8 правопорушників як українського, так і міжнародного законодавства.

Учора в пункті пропуску «Доманове»  прикордонники Луцького загону затримали громадянина Азербайджану, якого розшукували азербайджанські правоохоронні органи. Чоловік прибув із Білорусі рейсовим автобусом «Брест - Ковель». Під час паспортного контролю стосовно нього спрацювала база даних Інтерполу з метою арешту для притягнення до кримінальної відповідальності за шахрайство у банківський сфері. Наразі зазначену особу передано співробітникам Національної поліції.

 В аеропорту «Бориспіль» прикордонники затримали українця, якого розшукували правоохоронні органи України за протиправні дії, що пов’язані з торгівлею людьми.

А у трьох громадян Ірану сьогодні у цьому ж аеропорту прикордонники виявили підроблені Шенгенські візи. Осіб, які прилетіли із Алмати та прямували до Відня, буде відправлено зворотним рейсом.

Ще трьох порушників у пункті пропуску «Кучурган» виявили прикордонники Білгород-Дністровського загону. Перетнути лінію кордону по чужому документу та без документів намагалися двоє молдован. Їм заборонено в’їзд на територію України на 3 роки. Крім того, наша співвітчизниця намагалася потрапити до сусідньої країни через цей пункт пропуску по чужому документу.  Прикордонники затримали порушницю на 3 доби до встановлення особи. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси