В ході операції «Чисті руки» Держприкордонслужба із залученням інших правоохоронних органів викрила хабарників у Краматорському загоні

НАЗАД
01 червня 2016 11:05

Державна прикордонна служба продовжує послідовно та наполегливо реалізовувати курс, направлений на очищення свої лав від корупційних проявів. Зараз у відо

Державна прикордонна служба продовжує послідовно та наполегливо реалізовувати курс, направлений на очищення своїх лав від корупційних проявів. Зараз у відомстві триває операція «Чисті руки» мета якої викорінення корупційних схем та виявлення окремих осіб-корупціонерів.

Так, 31 травня, з ініціативи керівництва відомства, в рамках кримінального провадження, порушеного Держприкордонслужбою, співробітники оперативно-розшукових підрозділів відомства та внутрішньої і власної безпеки із залученням працівників військової прокуратури та СБУ затримали під час передачі неправомірної вигоди у сумі 45 тисяч гривень керівника відділу прикордонної служби «Бахмут» Краматорського загону, його заступника та ще одного офіцера. В ході подальшого досудового розслідування та обшуків ще у 5 військовослужбовців виявили значні суми коштів.  

Слідчі дії тривають. Вивчається причетність до даної корупційної схеми і інших військовослужбовців.

Держприкордонслужба наголошує, що курс, взятий на очищення від корупційних проявів – незмінний і кожна посадова особа, у разі вчинення злочинну, відповідатиме у відповідності до Закону.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси