В Донецькій області прикордонники затримали чоловіка, який воював на боці НЗФ

НАЗАД
12 березня 2016 09:56

В Костянтинівському районі Донецької області прикордонники Краматорського загону затримали чоловіка, який причетний до діяльності незаконних збройних формувань. Інформацію про нього отримали оперативні спі

В Костянтинівському районі Донецької області прикордонники Краматорського загону затримали чоловіка, який причетний до діяльності незаконних збройних формувань. Інформацію про нього отримали оперативні співробітники прикордонного відомства, здійснюючи заходи з протидії діяльності диверсійних груп противника, в тому числі по вербуванню місцевого населення.

У ході проведення перевірочних заходів з’ясувалося, що даний громадянин раніше ніс службу на блокпостах в Краматорську. Крім того він входив до складу терористичних підрозділів, де перебував на посаді гранатометника розрахунку АГС, а також брав участь у бойових діях в районі Дебальцевого.

Наразі затриманого передали представникам Національної поліції в Донецькій області та направлено повідомлення про виявлення правопорушення передбаченого ст. 260 КК України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси