В Держприкордонслужбі відбулись урочистості з нагоди 8 березня

НАЗАД
08 березня 2017 11:23

В Державній прикордонній службі України привітали жінок з Міжнародним жіночим днем

В Державній прикордонній службі України привітали жінок з Міжнародним жіночим днем. В прикордонному відомстві були організовані святкові концерти та урочистості. За високі досягнення у службі, сумлінну працю та бездоганне виконання службових обов’язків багатьох жінок-військовослужбовців та працівників нагородили відомчими відзнаками, почесними грамотами та святковими подарунками.

Також з нагоди свята троє жінок-військовослужбовців Держприкордонслужби отримали від Президента України відповідні відзнаки. Майора медичної служби Луганського загону Вікторію Шкир, прапорщика Ірину Порядіну Львівського загону та молодшого сержанта Світлану Савченко Краматорського загону, Петро Порошенко нагородив медалями «За військову службу Україні», «За бездоганну службу» та «Захиснику Вітчизни».

Глава держави подякував жінкам, які боронять Україну та допомагають чоловікам на фронті, за їх патріотизм, відвагу та рішучість у захисті України.

В Адміністрації Державної прикордонної служби України від імені керівництва відомства усіх жінок привітав та побажав миру й здоров’я перший заступник Голови Державної прикордонної служби України генерал-лейтенант Василь Серватюк.

 «Сердечно вітаю жінок, які пов’язали свою долю зі службою на кордоні, а їх у нас понад 6 тисяч, вони гідно несуть військову службу, у тому числі 450 жінок безпосередньо в районі проведення АТО» - зазначив Василь Серватюк.

Святковий настрій для жінок прикордонники створили також безпосередньо і на місцях несення служби. Так зокрема, сьогодні зранку прикордонники Краматорського загону, які несуть службу в контрольному пункті вїзду-виїзду «Майорське» подарували жінкам квіти та побажали весняного настрою, миру, злагоди та любові. Жінки були приємно здивовані такими діями прикордонників і висловили їм щиру вдячність за турботу та увагу.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси