В Державній прикордонній службі України проводяться заходи щодо протидії корупції серед персоналу

НАЗАД
25 сiчня 2015 12:51

З  метою  виконання завдань, поставлених Президентом України щодо протидії корупції, в Державній прикордонній службі України проводяться активні заходи по запобіганню зловживанням серед п

З  метою  виконання завдань, поставлених Президентом України щодо протидії корупції, в Державній прикордонній службі України проводяться активні заходи по запобіганню зловживанням серед персоналу. Зважаючи на вимоги часу в прикордонному відомстві суттєво посилено роботу підрозділів внутрішньої безпеки, тому не залежно від посади та звання, у разі виявлення ознак корупційних правопорушень, особи притягуються до кримінальної, адміністративної, цивільно-правової та дисциплінарної відповідальності в установленому законом порядку.

Так, 24 січня 2015 року підрозділом внутрішньої безпеки  Чопського прикордонного загону спільно  з співробітниками СБУ та прокуратури в Закарпатській області був затриманий один з начальників відділу прикордонної служби Чопського прикордонного загону при спробі отримання грошової винагороди у розмірі 1200 доларів США. Попередньо було встановлено, що цю суму даний військовослужбовець мав отримати за можливе  сприяння в незаконному переміщенні товарів через державний кордон. Після скоєння правопорушення даний військовослужбовець був затриманий  правоохоронцями. Відносно затриманого розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 КК України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси