В Державній прикордонній службі України проводяться заходи для забезпечення опалювального сезону

НАЗАД
16 вересня 2014 15:32

Враховуючи складну обстановку на Сході країни та з метою реалізації ініціатив керівництва держави щодо раціонального витрачання енергоносіїв, Адміністрація Державної прикордонної служби України вже проводи

Враховуючи складну обстановку на Сході країни та з метою реалізації ініціатив керівництва держави щодо раціонального витрачання енергоносіїв, Адміністрація Державної прикордонної служби України вже проводить комплекс заходів підготовки до осінньо-зимового періоду 2014-2015 рр.

Внаслідок своєчасно розпочатої підготовки сьогодні в Державній прикордонній службі України з 307 військових містечок підготовлено до зимового періоду вже 279. Загалом на підготовку до зими органам охорони кордону та забезпечення цього року виділено понад 6,5 мільйонів  гривень, що майже в двічі більше, ніж минулого.

З огляду на ситуацію, яка склалася в межах Донецької та Луганської областей, закупівля вугілля відомством цього року здійснювалася у підприємств Львівсько-Волинського вугільного басейну. Крім цього укладено угоди на постачання торфобрикетних матеріалів, які також  використовуватимуться для опалення приміщень.

Реалізація проектів міжнародно-технічної допомоги також сприяє Держприкордонслужбі в успішному вирішенні питання підготовки до опалювального сезону. В результаті освоєння допомоги західних партнерів до органів охорони кордону вже поставлено дизель-електростанції, печі типу «Булер’ян» та баки для води.

Головні зусилля Держприкордонслужба, у першу чергу, зосереджує на забезпеченні усім необхідним передислокованих підрозділів Азово-Чорноморського регіонального управління, бойових прикордонних комендатур на ділянках Східного регіонального управління, а також для забезпечення необхідними засобами для обігріву та опалення особового складу, що розміщений у польових таборах.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси