В Борисполі палестинець замінивши документи замість Шарджи планував відлетіти в Берлін

НАЗАД
27 серпня 2016 08:42

В аеропорту Бориспіль співробітники Держприкордонслужби затримали особу без громадянства Палестини, яка вдалася до хитрощів. Чоловік саме прямував на рейс, що відлітав до Берліну.

Вчора в аеропорту Бориспіль співробітники Держприкордонслужби затримали особу без громадянства Палестини, яка вдалася до хитрощів. Чоловік саме прямував на рейс, що відлітав до Берліну.

Порушника прикордонники спинили, коли той вже прямував до літака. При собі він мав документи громадянина Болгарії. Проте як з’ясувалося, вони є підробленими, адже в них була замінена сторінка з установчими даними. Далі охоронці кордону встановили, що до цього чоловік 1989 року народження оформився на рейс до Шарджи по дійсному паспорту ОБГ Палестини. Пройшовши прикордонний контроль він дістав другий пакет документів, зокрема підроблений паспорт болгарина, в якому до того ж були підроблені відмітки про перетин кордону. З цими документами він попрямував до рейсу на Німеччину, де і був затриманий.

Також прикордонники з’ясували, що в Україні порушник перебував відповідно до посвідки на постійне проживання, як студент одного з вишів, а в німецьку столицю намагався відлетіти начебто у пошуках кращої долі.

Наразі на нього складені адміністративні документи та буде повідомлено навчальний заклад і органи міграційної служби.

Ще одну порушницю прикордонники затримали в аеропорту «Київ». Жінка відлітала в Лондон за документами громадянки Угорщини. Проте прикордонники встановили, що паспорт був отриманий нею незаконно на чужі установчі дані. Далі порушниця назвалася громадянкою України, в даний час її особа встановлюється.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси