В Бердянську за належне виконання обов’язків прикордонникам намагаються погрожувати

НАЗАД
13 жовтня 2015 15:15

Державна прикордонна служба України у тісній взаємодії з іншими правоохоронними органами продовжує здійснювати комплекс заходів, направлений на протидію п

Державна прикордонна служба України у тісній взаємодії з іншими правоохоронними органами продовжує здійснювати комплекс заходів, направлений на протидію протиправній діяльності на державному кордоні. Також до охорони державних рубежів та адміністративної межі між Херсонською областю та тимчасово окупованою територією АР Крим активно долучаються громадські формування.

Однак особи, які причетні до протиправної діяльності не бажають полишати свій незаконний заробіток та намагаються чинити тиск на співробітників Державної прикордонної служби України.

Нещодавно прикордонний наряд спільно з представником  громадського формування «Хорт», у ході реалізації оперативної інформації, виявив та затримав автомобіль «Камаз», який без дозвільних документів здійснював перевезення піску. А учора до керівника одного із підрозділів Бердянського загону прийшли двоє місцевих мешканців та почали погрожувати у зв’язку з затриманням вищезгаданого транспортного засобу.  По даному факту прикордонниками подана заява до районного відділу МВС в Запорізькій області та поінформовано співробітників внутрішньої безпеки прикордонного загону.

Звертаємо увагу, що по всім подібним випадкам прикордонне відомство проводитиме перевірки та захищатиме права своїх військовослужбовців, які сумлінно охороняють інтереси нашої держави. Порушники, які вдаються до погроз військовослужбовцям, не залишаться поза увагою співробітників правоохоронних органів і будуть притягуватися до відповідальності, встановленої Законом.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси