В Азовському морі троє українців незаконно наловили 800 кілограмів риби

НАЗАД
24 травня 2013 14:06

 

Під час огляду плавзасобу охоронці кордону знайшли в ньому 800 кілограмів риби – бичок. Рибу чоловіки ловили за допомогою напівмеханізованої драги.

 

В районі села Миронівка Запорізької області прикордонники відділу «Приазовськ» виявили на березі Азовського моря трьох чоловіків. Вони саме підійшли до берега на маломірному плавзасобі типу «Баркас».

Під час огляду плавзасобу охоронці кордону знайшли в ньому 800 кілограмів риби – бичок. Рибу чоловіки ловили за допомогою напівмеханізованої драги. Як з'ясувалося, документів на плавзасіб українці не мали, а двоє з них не мали й документів, що посвідчують особу. Наразі поінформовано співробітників міліції та рибоохорони для з'ясування обставин правопорушення, а на чоловіків складені документи адміністративного правопорушення.

Крім того прикордонники цього ж відділу затримали ще двох українців, які порушуючи чинне законодавство вийшли в море та здійснили незаконний вилов морепродуктів. Чоловіки використовували маломірний плавзасіб типу «Язь» на якому був відсутній бортовий номер та заборонені знаряддя лову. Загалом за допомогою 20 підйомних ловушок вони наловили майже 600 штук бичка.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси