В академії відбувся чемпіонат Державної прикордонної служби України з універсального бою

НАЗАД
07 липня 2017 13:44

Сьогодні, 07 липня 2017 року, у Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького завершилися змагання з універсального бою чемпіонату Державної прикордонної служби України.

Сьогодні, 7 липня 2017 року, у Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького завершилися змагання з універсального бою чемпіонату Державної прикордонної служби України.

У чемпіонаті взяли участь 97 спортсменів, серед яких один заслужений майстер спорту України, 2 майстри спорту України міжнародного класу, 7 майстрів спорту України, 6 кандидатів у майстри спорту України та 5 спортсменів першого спортивного розряду.

Універсальна боротьба, це комплексний вид спорту, що включає в себе - подолання смуги перешкод, кидання ножів, стрільбу і рукопашний бій.

Змагання такого виду спорту проводилися вперше за всю історію існування Держприкордонслужби.

«За всіх часів саме здорові духом і тілом люди завжди шанувалися суспільством, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю», — зазначив помічник Голови Держприкордонслужби — голова спортивного комітету Державної прикордонної служби України Микола Подоляк.

«Серед учасників чемпіонату 36 військовослужбовців - учасники Антитерористичної операції, які обороняли і захищали Україну на сході України. Саме героїзм цих людей під час виконання бойових завдань є прикладом самовідданого служіння Батьківщині та українському народові, вірності обов’язку, непереборної стійкості в ім’я миру в нашій державі, в ім’я збереження цілісності України», — наголосив ректор Національної академії генерал-майор Олег Шинкарук відкриваючи чемпіонат Держприкордонслужби з універсального бою. 

 Змагання з універсального бою тривали чотири дні. Оцінювали учасників досвідчені тренери.

Підбиваючи підсумок змагань, почесний гість - ректор академії Олег Шинкарук подякував присутнім за високі результати,  продемонстровані впродовж змагань, а також висловив переконання, що найголовніші перемоги у кожного з них ще попереду: «Маю надію, що після повернення до своїх підрозділів ви й надалі розвиватиме особисту майстерність та популяризуватимете такий вид спорту у своїх колективах, органах охорони кордону».

У загальнокомандному заліку першості Державної прикордонної служби України перше місце посіла команда Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького,  друге - команда Східного регіонального управління, а на третьому – команда Західного регіонального управління. Серед прикордонних загонів по групах перше місце посіли Бердянський та Чернівецький, друге - команди Чернігівського та Могилів-Подільського загонів, третє місце дісталося команді ОКПП «Київ» та Донецькому прикордонному загоні.

В особистому заліку у вагових категоріях до 65 кг перемогу святкував Сергій Бобир (Чернігівський загін). Категорії до 70 кг - Назар Луцьків (Подільський загін) , до 75 кг – Артур Сергієнко (Чернівецький загін), до 80 кг Євгеній Прохніцький  (НАДПСУ),   до 85 кг Данило Колесніков (НАДПСУ), до 90 кг Іван Гошулич (Чернівецький загін) та більше 90 кг Максим Мельник (Чернігівський загін).

Вітаємо переможців!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси