В академії Держприкордонслужби пройшла VII Всеукраїнська науково-практична конференція

НАЗАД
22 листопада 2014 14:14

В Академії Державної прикордонної служби України провели VII Всеукраїнську науково-практичну конференцію – «Освітньо-наукове забезпечення діяльності правоохоронних органів і військових

В Академії Державної прикордонної служби України провели VII Всеукраїнську науково-практичну конференцію – «Освітньо-наукове забезпечення діяльності правоохоронних органів і військових формувань України».

Відкрив конференцію виконуючий обов’язки ректора Національної академії Державної прикордонної служби України імені Б.Хмельницького полковник Олег Шинкарук. У конференції також взяли участь представники органів державної влади України, науковці науково-дослідних установ та науково-педагогічний персонал вищих навчальних закладів України.

Метою  науково-практичної конференції було обговорення стану та перспектив розвитку освіти і науки у вищих навчальних закладах, апробація результатів наукових досліджень та обмін науковою інформацією з актуальних питань освітнього та наукового забезпечення діяльності правоохоронних органів і військових формувань України. У ході конференції була проведена робота за такими напрямами як державне управління, військово-технічний, психолого-педагогічний та юридичний.

  Під час підбиття підсумків було особливо акцентовано увагу на проблемних питаннях у сфері забезпечення національної безпеки України та шляхи їх вирішення.  Учасники форуму відмітили позитивний вплив проведення науково-практичної конференції на стабілізацію всебічного забезпечення охорони та захисту державного кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси