В академії Держприкордонлужби завершено курси для співробітників поліції з питань аналізу ризиків та кримінального аналізу

НАЗАД
12 червня 2016 11:59

Учора в Національній академії Державної прикордонної служби України імені Б.Хмельницького завершено проведення курсів для співробітників Національної поліції України з питань аналізу ризиків та кримінально

Учора в Національній академії Державної прикордонної служби України імені Б.Хмельницького завершено проведення курсів для співробітників Національної поліції України з питань аналізу ризиків та кримінального аналізу, які було організовано в рамках реалізації спільного з Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні проекту міжнародно-технічної допомоги «Розробка системи кримінального аналізу та аналізу ризиків, сумісної з Стандартами ЄС, в структурах правоохоронних органів України, які протидіють злочинам, що пов’язані з торгівлею людьми» за сприянням Міжнародної організації з міграції (МОМ) та фінансуванням Держдепартаменту Сполучених Штатів Америки.

Навчальний курс проводився в період з 28 березня по 11 червня поточного року в три потоки. В ході якого, професорсько-викладацьким складом Національної академії Державної прикордонної служби України імені Б.Хмельницького (кафедри прикордонної безпеки та кафедри управління оперативно-розшуковою діяльністю) за окремо розробленою Програмою в загальному здійснено підготовку 36 співробітників Національної поліції України.

Курси було організовано на базі системи підготовки офіцерів-аналітиків Державної прикордонної служби, де враховано сучасні європейські практики, зокрема – Прикордонної Варти Республіки Польща та спільна інтегрована модель аналізу ризиків відомств європейських країн (CIRAM ІІ).

Варто нагадати, що 10 – 12 травня ц.р. – у м. Києві в рамках цього проекту проведено тренінг з питань аналізу ризиків та кримінального аналізу для керівного складу структурних підрозділів Національної поліції України.

Розвиток системи аналізу ризиків в Державній прикордонній службі України не зупиняється на досягнутому, і навчаючи інших колег, спеціалісти прикордонного відомства продовжують підвищувати і свій професійний рівень. Так, лише протягом квітня цього року аналітики Держприкордонслужби взяли участь у семи міжнародних та міждержавних заходах з аналізу загроз, підготовки персоналу, обміну досвідом та спільного формування аналітичних інструментів підходів та методів аналізу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси