В аеропорту «Жуляни» співробітники Держприкордонслужби та СБУ виявили 30 кілограмів бурштину

НАЗАД
30 жовтня 2015 12:18

Учора, в результаті реалізації спільного оперативного задуму співробітників управління внутрішньої та власної безпеки Адміністрації Держприкордонслужби України та управління внутрішньої безпеки СБ України

Учора, в результаті реалізації спільного оперативного задуму співробітників управління внутрішньої та власної безпеки Адміністрації Держприкордонслужби України та управління внутрішньої безпеки СБ України в пункті пропуску “Київ” (аеропорт «Жуляни») виявили велику партію бурштину.

Переправити каміння вагою 30 кілограмів рейсом «Київ-Дубаї» з подальшим переміщенням до Гонконгу намагалися двоє наших співвітчизників. Під час спроби перетину кордону обоє були затримані правоохоронцями.

Крім того, як уже повідомлялося, учора внаслідок спільних заходів оперативних підрозділів Держприкордонслужби та СБУ у пункті пропуску «Ягодин» вилучили більше 6 кілограмів бурштину. Каміння  намагалася вивезти за межі України громадянка Польщі разом з пасажиром, які їхали  мікроавтобусом «Фольксваген». Порушники приховали товар в запасному колесі та верхньому одязі.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси