В аеропорту «Запоріжжя» знайшли 300 грамів рослинних та порошкоподібних речовин

НАЗАД
09 вересня 2013 14:13

Вчора в аеропорту «Запоріжжя» під час здійснення прикордонного та митного оформлення були знайдені рослинні та порошкоподібні речовини. Наразі речовини направлено на експертизу.

Вчора в аеропорту «Запоріжжя» під час здійснення прикордонного та митного оформлення були знайдені рослинні та порошкоподібні речовини. Виявили їх на рейсі, який прибув в Україну з індійського міста Чандігарх через туркменські Мари.

У ході оформлення відразу дві службові собаки прикордонників Бердянського загону та митників спрацювали на особисті речі одного з членів екіпажу. Ретельніше перевіривши речі нашого 31-річного співвітчизника працівники пункту пропуску знайшли 9 пакунків з рослинною та порошкоподібною  речовинами загальною вагою близько 300 грамів. Наразі речовини направлено на експертизу, а от чоловіку доведеться давати пояснення викликаним на місце події співробітникам СБУ.

Іншого українця з рослинною речовино затримали на Одещині. Він виявився членом суднокоманди теплоходу, що прибув в порт «Октябрськ». Під час прикордонно-митного оформлення в одній з кают також спрацював службовий собака. Загалом прикордонний пес допоміг знайти 14 грамів «зілля», попередньо марихуани.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси