В аеропорту «Бориспіль» вшанували захисників Донецького аеропорту

НАЗАД
21 сiчня 2016 14:46

Сьогодні у всіх аеропортах України, втому числі і в аеропорту «Бориспіль», відбулися заходи із вшанування подвигу героїв, які оборонял

Сьогодні у всіх аеропортах України, втому числі і в аеропорту «Бориспіль», відбулися заходи із вшанування подвигу героїв, які обороняли Донецький міжнародний аеропорт. До заходів долучилися і співробітники Держприкордонслужби.

Запрошені «кіборги», учасники АТО і пасажири терміналу «D» прослухали виступ зведеного військового оркестру Київського гарнізону під гаслом: «Герої не вмирають: Героям Слава!», який  виконав музичні твори автора Дмитра Бортнянського «Молюся за силу любові» та  Бориса Школового «Intra».

Також у заході взяв участь зведений хор академічних ансамблів  пісні і танцю Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України, який виконав твір Миколи Лисенка «Боже, Великий, Єдиний…».

Крім того в рамках заходу відбулася презентація «Історичної платформи пам’яті», на якій було представлено монітор з Донецького аеропорту, врятований українськими захисниками під час запеклих боїв.

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси