В аеропорту «Бориспіль» прикордонники затримали двох українок за дорученням правоохоронців та з фальшивим паспортом

НАЗАД
11 березня 2016 11:29

Громадянку України, відносно якої діяло доручення правоохоронних органів, затримали учора прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту пропуску «Київ» в аеропорту «Бор

Громадянку України, відносно якої діяло доручення правоохоронних органів, затримали учора прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту пропуску «Київ» в аеропорту «Бориспіль».

Жителька Одеси, яка переховувалася ще з листопада минулого року, прилетіла із Туреччини. Порушницю правоохоронні органи розшукували за вчинення нею злочинів, серед яких привласнення майна, відмивання коштів, отриманих злочинним шляхом, та підробка документів. Затриману передано правоохоронним органам.

Також учора в пункті пропуску «Бориспіль» інспектор прикордонної служби виявив громадянку України, яка поверталася з Великобританії і використовувала підроблений паспорт громадянки Угорщини. Дівчина 1993 року народження, яка виїхала ще у 2013 році за своїм закордонним паспортом, зізналася, що придбала фальшивий угорський паспорт за 8 тисяч євро у Бельгії. Громадянку передано співробітникам поліції. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси