В аеропорту «Бориспіль» прикордонники виявили литовця, якого розшукував Інтерпол, та підроблені литовський та угорський паспорти

НАЗАД
04 лютого 2016 12:21

Сьогодні прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили та затримали литовця, який розшукувався правоохоронними органами Литви для притягнення до кримінальної відпо

Сьогодні серед пасажирів, які прибули з Алмати, прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили та затримали литовця, який розшукувався правоохоронними органами Литви для притягнення до кримінальної відповідальності за участь в незаконному угрупованні та зберіганні тяжких наркотиків в особливо великих розмірах.

Крім того в аеропорту «Бориспіль» під час перевірки пасажирів рейсу «Київ – Франкфурт» прикордонники виявили і затримали чоловіка, який з метою незаконного потрапляння на територію Німеччини використовував підроблений паспортний документ громадянина Литви.

Також учора під час перевірки пасажирів рейсу «Лондон – Київ» прикордонники виявили порушника, який використовував підроблений паспортний документ громадянина Угорщини. Його особа наразі встановлюється.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси