В аеропорту «Бориспіль» прикордонники виявили двох псевдоморяків із Індії

НАЗАД
02 лютого 2016 16:14

Учора в аеропорту «Бориспіль» під час перевірки пасажирів рейсу   «Дубай-Київ», в рамках посилення заходів, направлених на протидію нелегальній міг

Учора в аеропорту «Бориспіль» під час перевірки пасажирів рейсу   «Дубай-Київ», в рамках посилення заходів, направлених на протидію нелегальній міграції, прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили двох громадян Індії. Під час перетину кордону вони намагалися використати підроблені документи.

Аби незаконно потрапити на територію України іноземці користувалися підробленими супровідними документами крюінгової компанії.

Під час з'ясування обставин громадяни Індії повідомили, що нібито слідують на судно у Іллічівський морський торговельний порт, як члени екіпажу. Однак прикордонники встановили, що крюінгова компанія ніяких документів їм не видавала, а судно, на яке вони прямували, не обслуговується, і на таких членів екіпажу ніхто не очікує.

Крім того, оперативники прикордонного підрозділу попередньо з’ясували, що незаконну мандрівку індусів на територію України організував громадянин Азербайджану, який мав очікувати їх в аеропорту.

«Моряків» через державний кордон не пропущено. Оперативні заходи продовжуються.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси