В аеропорту «Бориспіль» прикордонники виявили у 5 іноземців підроблені Шенгенські візи

НАЗАД
30 грудня 2015 11:10

Учора під час здійснення прикордонного контролю співробітники Держприкордонслужби виявили 5 порушників в аеропорту «Бориспіль», які пр

Учора під час здійснення прикордонного контролю співробітники Держприкордонслужби виявили 5 порушників в аеропорту «Бориспіль», які прямували до Мілана та Берліна.

Під час перевірки документів прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» у пункті пропуску «Бориспіль» виявили у 3-х громадянок Шрі-Ланки підроблені документи громадян Індонезії. У шріланкійок 1995, 1996 та 1980 років народження були замінені сторінки з установчим даними та підроблені Шенгенські візи. Фальшиві документи було вилучено. Осіб повернуто зворотним рейсом до Стамбула.  

Також ще двох порушників, громадян Гани, з підробленим Шенгенськими візами, яких прикордонники виявили у цьому ж пункті пропуску, передали співробітникам поліції для з’ясування ситуації.

Попередньо встановлено, що в Україну вони прибули у минулому році як студенти вишів, однак, не довчившись, намагались покинути країну у незаконний спосіб.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси