В аеропорту Бориспіль затримали трьох громадян з Ізраїлю та Грузії, які знаходились в міжнародному розшуку

НАЗАД
22 жовтня 2015 12:59

Двох громадян Ізраїлю та громадянина Грузії, які перебували в міжнародному розшуку за шахрайство, незаконний обіг наркотиків та грабіж затримали прикордон

Двох громадян Ізраїлю та громадянина Грузії, які перебували в міжнародному розшуку за шахрайство, незаконний обіг наркотиків та грабіж затримали прикордонники в аеропорту Бориспіль.

Так, вчора під час оформлення рейсу «Тель-Авів – Київ» на одного з пасажирів відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. Прикордонники чоловіка затримали та проінформували взаємодіючі підрозділи. Відомо, що зазначена особа знаходилась у міжнародному розшуку для відбування покарання у вигляді позбавлення волі в Російській Федерації за шахрайство.  Ще одного громадянина Ізраїлю, який теж прибув до Києва авіарейсом з Тель Авіва, прикордонники окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали сьогодні вночі. Чоловік розшукувався поліцією Бельгії за незаконний обіг наркотиків.

Також сьогодні, близько 10 години охоронці кордону затримали громадянина Грузії, який прибув рейсом «Кутаїсі – Київ». Згідно з обліками Інтерполу, грузин значиться в міжнародному розшуку для притягнення до кримінальної відповідальності за грабіж, вчинений у складі організованої злочинної групи.

Усіх затриманих прикордонники передали підрозділу МВС для подальших процесуальних дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси