В аеропорту «Бориспіль» затримали найманця, який брав участь у терористичній діяльності незаконних збройних формувань

НАЗАД
06 жовтня 2016 18:01

Вихідця з Латинської Америки, який воював на боці незаконних збройних формувань затримали сьогодні зранку в аеропорту «Бориспіль» прикордонники та співробітники СБУ

Вихідця з Латинської Америки, який воював на боці незаконних збройних формувань затримали сьогодні зранку в аеропорту «Бориспіль» співробітники СБУ та прикордонники. Чоловіка міжвідомча група зупинила в аеропорту під час перетину державного кордону. В ході перевірки речей, у 32-річного громадянина однієї з країн Південної Америки правоохоронці виявили військовий квиток так званої «ДНР», відзнаки незаконних збройних формувань за бойові заслуги, а також ноутбук з перепискою, яка свідчить про участь іноземного громадянина у терористичній діяльності бойовиків. За наявною інформацією затриманий  восени 2014 року  приєднався до терористичних угрупувань,  брав участь у бойових діях, а також співпрацював з російськими спецслужбами.

Відносно затриманого відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси