В аеропорту «Бориспіль» прикордонники затримали українця, який причетний до стрілянини у місті Києві

НАЗАД
02 жовтня 2016 12:20

Громадянина України, який розшукувався за підозрою у скоєнні замаху на умисне вбивство затримали в аеропорту «Бориспіль» прикордонники спільно з представниками Національної поліції

Громадянина України, який розшукувався за підозрою у скоєнні замаху на умисне вбивство затримали в аеропорту «Бориспіль» прикордонники спільно з представниками Національної поліції. 24 річного чоловіка, який планував сісти на рейс «Київ – Стамбул» співробітники Держприкордонслужби  зупинили під час перевірки документів. В рамках реалізації оперативного орієнтування, яке надійшло від представників Національної поліції затриманий підозрюється у вчиненні замаху на умисне вбивство під час стрілянини, яке відбулось 1 жовтня в Шeвчeнківському paйoні м. Києва.

Як раніше повідомллось, ще одного чоловіка, громадянина Білорусі, який розшукувався за шахрайство зупинили вчора в пункті пропуску «Платонове» прикордонники Подільського загону. Прямуючи на виїзд з України під час перевірки документів відносно чоловіка відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. За попередніми даними чоловік розшукується у себе на батьківщині за шахрайство. Прикордонники проінформували чергового Укрбюро Інтерполу та передали затриманого представникам Національної поліції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси