В аеропортах Києва та Харкова виявили 6 пасажирів з фальшивими документами

НАЗАД
19 березня 2014 09:52

В аеропорту «Київ» під час оформлення пасажирів, котрі прямували до Любека (Німеччина), прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали молодик

Учора в аеропорту «Київ» під час оформлення пасажирів, котрі прямували до Любека (Німеччина), прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали молодика з підробленим паспортом громадянина Польщі.

У документі було замінено сторінку з установчими даними власника. Порушник пояснив, що є громадянином Сирії, однак на підтвердження своєї особи надав тимчасову посвідку на проживання в Україні. Підробку вартістю 900 євро чоловік придбав для того, щоб потрапити до країн Євросоюзу.

Також  учора ввечері у пункті пропуску «Бориспіль» прикордонники виявили підроблені відмітки Держприкордонслужби у двох громадян Узбекистану, які  прибули із Мінська та Ташкента. Їх буде відправлено зворотними рейсами.

З підробленими відмітками відомства відлетіти із Харкова до Кутаїсі  намагалися двоє громадян Грузії. З такою ж підробкою навпаки із Кутаїсі прибув вірменин. Однак фальшивки прикордонники Харківського загону  відразу виявили та передали правопорушників співробітникам МВС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси