В аеропортах Києва та Дніпропетровська прикордонники виявили низку підроблених документів

НАЗАД
26 листопада 2014 15:22

Учора в аеропорту «Бориспіль» прикордонники затримали трьох пасажирів, які прибули з Бангкоку. Двоє чоловіків та жінка надали для перевірки документи Республіки Мальта.  

Учора в аеропорту «Бориспіль» прикордонники затримали трьох пасажирів, які прибули з Бангкоку. Двоє чоловіків та жінка надали для перевірки документи Республіки Мальта. Однак вартові кордону засумнівались у дійсності документів. І не дарма, адже вони виявились повністю підробленими. Згодом мандрівники пояснили, що начебто є громадянами Лівану і планували потрапити до Бельгії. Наразі осіб буде повернуто зворотнім рейсом до країни вильоту.

А прикордонники Харківського загону у пункті пропуску «Дніпропетровськ-авіа» у громадянина Сирії виявили підроблену візу України. Крім того чоловік приховав в особистих речах чужий документ громадянина Болгарії. Через кордон сирійця прикордонники не пропустили та проставили заборону в’їзду терміном на 3 роки. Чоловік прилетів рейсом зі Стамбула, тому буде повернутий зворотнім рейсом до Туреччини.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси