В Адміністрації відбулось засідання Віртуального контактного аналітичного центру суб’єктів інтегрованого управління кордонами

НАЗАД
19 квiтня 2018 17:34

Сьогодні в Адміністрації Держприкордонслужби України відбулось чергове засідання Віртуального контактного аналітичного центру суб’єктів інтегрованого управління кордонами за участі експертів Консультативної Місії EUAM.

В Україні триває запровадження кращих практик держав Європейського Союзу щодо реалізації принципів інтегрованого управління кордонами.

Так, сьогодні в Адміністрації Держприкордонслужби України відбулось чергове засідання Віртуального контактного аналітичного центру суб’єктів інтегрованого управління кордонами за участі експертів Консультативної Місії EUAM.

Під час заходу підведено підсумки виконання Концепції інтегрованого управління кордонами та Плану заходів з її реалізації в 2017 році, обговорено проблемні питання та висловлені пропозиції щодо можливих шляхів удосконалення міжвідомчої співпраці у 2018 році, враховуючи можливості/спроможності усіх задіяних відомств.

Варто зазначити, що цьогорічний Звіт про виконання Концепції підготовлено за зразком, розробленим у тісній співпраці з європейськими експертами в рамках проекту ТВІННІНГ.

Підбиваючи підсумки засідання директор Департаменту організаційно-адміністративної роботи та аналітичного забезпечення Леонід Баран наголосив, що є позитивні зрушення з реалізації Плану заходів реалізації Концепції, одночасно необхідно прискоритись з огляду на визначені Урядом завдання з імплементації інтегрованого управління кордонами в Україні.

Нагадаємо, що зазначений Віртуальний контактний аналітичний центр створений наказом МВС, МЗС, Мінінфраструктури, Мінфіну, СБУ у вересні 2015 року. До діяльності центру додатково залучені Міністерство оборони України, Національна гвардія України та Національна поліція України.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси